Partners

Superact C.I.C.

Superact C.I.C.
13 Oldway Park
TA21 8EB Wellington
+441172140366
www.superact.org.uk

Contact Person
Katharine Lane
katharine@superact.org.uk

 

Superact is een Britse non-profit Community Interest Company, die daarop gericht om een positief verschil te maken op het gebied van community ontwikkeling, gezondheid & welzijn en werkgelegenheid & het ontwikkelen van vaardigheden.

In al deze drie sectoren kenmerkt Superact zich door een innovatieve en creatieve manier van werken. Het doel is om het leven van individuen en de gemeenschap te verbeteren, waarbij creatieve en participerende, op kunst georiënteerde interventies worden ontwikkeld en geïmplementeerd. De interventies leiden tot een positieve sociale impact, vergroten het gevoel van eigenwaarde en bevorderen de sociale integratie en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Het werken met veel professionele musici en kunstenaars in een heel scala van kunstvormen – zoals muziek, verhalen vertellen, creatieve ambachten, beeldende kunst en drama – heeft ertoe geleid dat de projecten van Superact's innovatief, resultaatgericht en divers zijn. Superact heeft een administratief team van veertien mensen, waaronder een team van vier regionale managers.

Na jarenlange groei sinds 2006, heeft Superact een nationaal aanbod en structuur ontwikkeld, waarbij het keer om keer gelukt is om succesvolle creative interventies in zowel binnen als buitenland te implementeren.

Superact is flexibel in zijn benadering, planning en uitvoering van creatieve interventies en heeft een indrukwekkende reputatie als het gaat om Europese projecten oftwel projecten in het Verenigd Koninkrijk, o.a. in opdracht van de centrale overheid, de National Health Service, de lokale overheden, andere niet-gouvernementele organisaties, de Nationale Loterij en de publieke sector .

 

Copyright 2015 team training - Webdesign: Thomas Penka    |    Impressum und Datenschutz