Partnership

BFI Tirol Bildungs GmbH

BFI Tirol Bildungs GmbH
Ing.-Etzel-Straße 7
6010 Innsbruck
+4351259660
www.bfi-tirol.at

Contact Person
Margit Kerschbaumer
margit.kerschbaumer@bfi-tirol.at

 

Het beroepsopleiding instituut BFI Tirol Bildungs GmbH is een van de grootste werknemer georiënteerde onderwijsinstellingen in Oostenrijk en het is de toonaangevende onderwijsinstelling in de regio Tirol / Oostenrijk in het beroeps- en educatieve volwassenenonderwijs. Het BFI is actief in verschillende complementaire onderwijssectoren. BFI Tirol is aanbieder van beroepsonderwijs en (continu) opleidingen voor zowel werknemers als educatieve en bedrijfsregelingen voor werklozen of dreigen werklozen.

BFI Tirol ontwikkeld en implementeert speciale onderwijsprogramma's voor medewerkers en bedrijfs-specifieke trainingen. Beroepsopleidingen zijn ontworpen voor alle verschillende takken van het bedrijfsleven. Rond 2000 verschillende cursussen en seminars worden aangeboden door BFI in de volgende sectoren: algemeen voortgezet onderwijs, toerisme en gezondheidszorg, het bedrijfsleven en wetgeving, informatie technologie, technische kennis, talen, specifieke individueele en in-company trainingen. Het belangrijkste doel is de persoonlijke en professionele ontwikkeling van personen die deelnemen aan deze cursussen, waarbij de hoge kwaliteit van het onderwijs en de opleiding, als ook het aanbieden tegen een redelijke prijs als principe voorop staan.

De cursussen zijn gericht op de werkelijke behoeften van de arbeidsmarkt en bieden ook een oriëntatie in een wereld van verandering. De BFI Tirol kan wijzen op jarenlange ervaring in samenwerking met nationale en supranationale openbare entiteiten ten aanzien van de arbeidsmarkt specifieke educatieve projecten. Projecten, ofwel zelf ontworpen of op maat gemaakt voor een samenwerkings-partner, omvatten de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van publieke gefinancierde projecten voor verschillende gemarginaliseerde groepen, zowel volwassenen als jongeren.

 

Copyright 2015 team training - Webdesign: Thomas Penka    |    Impressum und Datenschutz